counter create hit

مطالب مرتبط:

۶ ماده غذایی که نباید در سالاد بریزید

۶ ماده غذایی که نباید در سالاد بریزید

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

برترین ها: در این ویدیو به شما یاد میدهیم که چگونه کاپ کیک های خوشمزه را تزئین کنید.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی آلمانی

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی آلمانی

این کاپ‌کیک بسیار هوس‌برانگیز است و آدم با دیدن آن می‌خواهد همه‌اش را یکجا بخورد. یک دسر بسیار شیک که با چای حسابی می‌چسبد. کاپ‌کیک شکلاتی آلمانی , این کاپ‌کیک بسیار هوس‌برانگیز است و آدم با دیدن آن می‌خواهد همه‌اش را یکجا ...

طرز تهیه ترشی سبز

مواد لازم برای ترشی سبز 150 گرم چاقاله بادام 250 گرم کلم بروکلی 4 ساقه کرفس 100 گرم زیتون 200 گرم گوجه سبز 5 عددخیار 100 گرم ذرت 100 گرم نخود فرنگی 1 کیلوگرم سرکه به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل طرز تهیه ترشی سبز کلم بروکلی را به قطع ...

کوکتل میوه

کوکتل میوه

تحریریه زندگی آنلاین - گروه تغذیه   ...

شیرینی هایی به شکل حاجی فیروز

شیرینی هایی به شکل حاجی فیروز

با این شیرینی های خوشمزه و زیبا به استقبال نوروز بروید.

طرز تهیه کوکی های پودینگ پسته

مواد لازم برای کوکیهای پودینگ پسته  پودینگ پسته   50 گرم کره نرم   نصف فنجان شکر  سه چهارم فنجان تخم مرغ بزرگ  1 عدد آرد  1 و نیم فنجان نمک   یک مواد لازم برای کرم بین کوکی ها کره نرم  نصف فنجان پودر شکر  225 گرم وانیل  نصف ق چ شیر  1 ق غ اسپرینکل سبز یا شکر ...

طرز تهیه شیرینی سیب و گردو

طرز تهیه شیرینی سیب و گردو

ترکیب سیب و گردو همیشه جزو طعم های به یاد ماندنی بوده و هست. در این مطلب با این ترکیب یک نوع شیرینی خوشمزه درست کرده ایم.

بحران چاقی در سراسر جهان: این قدر فست فود نخورید

طی دهه های اخیر، چاقی در جهان به شدت رشد داشته و اصلی ترین دلیل آن نیز تغییر الگوی مصرف مواد غذایی است. طراحی برچسب های هشداردهنده روی مواد غذایی می تواند این روند افسارگسیخته را مهار کند. ...

روایت ثریا قاسمی از پشت پرده دفن بی سروصدای حمیده خیرآبادی: سیاه نپوشیدم

روایت ثریا قاسمی از پشت پرده دفن بی سروصدای حمیده خیرآبادی: سیاه نپوشیدم

ده سال است عضو هیات داوری خانه سینما بودم اما دریغ که حتی اسمی از ما برده نشد… حرف زدن پس از مرگ هنرمندان من را می کشد، چرا که وقتی کسی هست او را نمی بینیم؟ به همین دلیل هم در هیچ کدام از مراسمشان شرکت نمی کنم… با نشان درجه یک هنری ام که مس ...

طرز تهیه 12 غذای رژیمی مخصوص گیاه خواران ایرانی خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه 12 غذای رژیمی مخصوص گیاه خواران ایرانی خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه 12 غذای رژیمی مخصوص گیاه خواران ایرانی خوشمزه و لذیذ غذای رژیم ...

تهیه سالاد کلم، خانم های خانه دار بخوانند

اگر می خواهید از کلم قرمز برای سالاد استفاده کنید و کلم ها سفت است، برای ترد شدن آن می توانید از چند روش استفاده کنید.

طرز تهیه چوروس،دونات اسپانیایی

طرز تهیه چوروس،دونات اسپانیایی

چوروس نوعی شیرینی اسپانیایی است، که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

مواد غذایی مقوی برای کودکان, پوره, میوه, سالاد

غذای مقوی برای نوزادان، پوره سالاد میوه

اگر شما می خواهید یک نوزاد سالم است. برای آماده سازی مواد غذایی. توصیه های بهداشتی توجه داشته باشید: قبل و بعد از آماده سازی مواد غذایی شستن دست ها. اگر دست خود را مجروح شده است. قبل از آماده کردن مواد غذایی با موقعیت برای بستن زخم. غذاهای خوب بپزد. کودک غذا آماده است. غذاهای پخته شده مانند تعمیر و نگهداری مناسب است. مانده غذاها را بلافاصله سرد در یک ظرف در بسته داخل یخچال.نگه داشتن مواد غذایی در دمای اتاق باعث فساد مواد غذایی. غذاهای باقیمانده را قبل از مصرف حرارت دهید. غذاهای خام و پخته را مجزا نگه‌دارید. محل تهیه و پخت غذا را تمیز نگهدارید. غذاها را از دسترس حشرات و جوندگان دور نگه‌دارید. آب پاکیزه مصرف کنید. مواد غذایی پاستوریزه مصرف کنید.  پوره سالاد میوه مناسب برای نوزادان 6 تا 9 ماه است و زمان لازم برای تهیه آن 20 دقیقه است.مواد لازم برای 350 میلی‌لیتر شلیل یا هلو         1 عددسیب بزرگ            1 عددگلابی رسیده         1 عددطالبی کوچک         یک‌چهارم عددروش تهیههلو یا شلیل را نصف کرده، پوست و هسته آن را گرفته و آن را کاملا خرد کنید. در مورد سیب، گلابی و طالبی نیز همین کارها را انجام دهید. میوه‌های خردکرده و 15 میلی‌لیتر – یک قاشق چایخوری - آب را در یک ظرف بریزید. در ظرف را بگذارید و ظرف را روی حرارت بگذارید تا مواد به مدت 10دقیقه با هم بجوشند تا زمانی‌که میوه‌ها کاملا نرم شوند.آن‌گاه میوه‌ها را در کاسه‌دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن کنید تا میوه‌ها پوره شود. قبل از دادن پوره به کودک، دمای آن را کنترل کنید. باقیمانده پوره را در ظرفی دردار ریخته و آن را سریعاً به یخچال منتقل کنید. پوره باید از قبل 24 ساعت مصرف شود.نکته: این پوره را در فریزر نیز می‌توانید نگهداری کنید.