counter create hit

مطالب مرتبط:
تزیین و چیدمان سفره نهار و شام

تزیین و چیدمان سفره نهار و شام

تزیین و چیدمان سفره نهار و شام -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی تزیین و چیدمان س ...

آموزش طرز تهیه چند نوع سالاد متفاوت و ساده

آموزش طرز تهیه چند نوع سالاد متفاوت و ساده

loading... طرز تهیه چند نوع سالاد خوشمزه رو امروز بهتون یاد میدیم، اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت ...

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: تزیین پلو ...

ماهیِ قری و فری !

ماهیِ قری و فری !

ماهیِ قری و فری ! -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: برای روز عید با یک ماهی فری با تز ...

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی با گوشت کوبیده

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی با گوشت کوبیده

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی با گوشت کوبیده -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه کوفته ...

کباب جنگلی یا مرغ بریان صحرایی

کباب جنگلی یا مرغ بریان صحرایی

کباب جنگلی یا مرغ بریان صحرایی -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

جوجه کباب بوقلمون

جوجه کباب بوقلمون

جوجه کباب بوقلمون -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه کاهون فیش

طرز تهیه کاهون فیش

طرز تهیه کاهون فیش- آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی   آشپزی لوییزیانا که بخشی از آن با نام کاهون ...

طبخ ماهی سفید گردپیج

طبخ ماهی سفید گردپیج

طبخ ماهی سفید گردپیج سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی   ...

طرز تهیه تست فرانسوی شکم پر

طرز تهیه این صبحانه خوشمزه آسان است و حتما از طعم آن لذت می برید. مواد لازم برای تست فرانسوی شکم پر 3 عددموز 2 قاشق غذاخوری عسل 100 گرم گردو 4 عددنان تست 4 عددتخم مرغ 1 فنجان شیر 1 قاشق غذاخوری کره به میزان لازم  پودر قند به میزان لازم ماست طرز ته ...

آسیب جدی بافت های کبد با مصرف «فست فود»

آسیب جدی بافت های کبد با مصرف «فست فود»

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت رامسر گفت: فست فود به سرعت تهیه و غذاهایی که در آن سوسیس، کالباس و پنیر پیتزا در آن استفاده می شود به بافت کبد آسیب جدی وارد می کند. ...

طرز تهیه چیزکیک باقلوا

باقلوای شیرینی خوشمزه و سنتی ایرانیان است و چیز کیک هم یکی از شیرینی های پرطرفدار است. در این نوشتار به شما آموزش می دهیم که چگونه این دو شیرینی خوشمزه را به صورت ترکیبی با هم درست کنید. مواد لازم برای شربت عسل دارچین برای روی باقلوا شکر دانه ریز  1 فنجان مع ...

آشپزی رنگی – گلابی دارچینی

آشپزی رنگی – گلابی دارچینی

از عطر و طعم فوق العاده گلابی که بگذریم، میدونین چقد برای بدن مفید هست؟ از اون جایی که منبع غنی ای از ویتامین سی هست و خیلی هم آبداره میتونه کلی برای طراوت و شادابی پوست مفید باشه. برای دستگاه گوارش کلی فایده دا ...

طرز تهیه رولت گوشت در کمترین زمان

طرز تهیه رولت گوشت در کمترین زمان

  به گزارش تیتربرتر طرز تهیه این غذای ساده و خوشمزه در کمترین زمان ممکن به شرح زیر می باشد.   مواد لازم برای 5 نفر:   ...

طرز تهیه گوجه سوخاری

طرز تهیه پیش غذای ساده و خوشمزه گوجه سوخاری را به شما آموزش می دهیم.  مواد لازم برای گوجه سوخاری گوجه فرنگی به مقدار لازم آرد سفید کمی مخلوط شیر و تخم مرغ کمی پودر سوخاری کمی فلفل سیاه کمی طرز تهیه گوجه سوخاری گوجه های رسیده ، قرمز و در عین حال سفت رو انتخاب م ...

روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی

روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی  امروز برای شما روش تهیه دسر ایرانی خوشمزه به نام ژله آجیل را داریم که هم مقوی است و هم بسیار شیک و خوشمزه.   طرز تهیه ژله آجیل : اول ژ ...

طرز تهیه آش شله مشهدی

طرز تهیه آش شله مشهدی

شله مشهدی که در مشهد فقط با نام شُله شناخته می‌شود، غذایی از خانواده آش‌ها است. مواد اصلی این غذا گوشت، حبوبات و ادویهٔ فراوان است که می‌توان برای خوشمزه و مقوی‌تر شدن این غذا، مقداری مغز قلم گاو به آن اضافه کرد. آسمونی در این بخش طرز تهیه آ ...

مواد غذایی مقوی برای کودکان, پوره, میوه, سالاد

غذای مقوی برای نوزادان، پوره سالاد میوه

اگر شما می خواهید یک نوزاد سالم است. برای آماده سازی مواد غذایی. توصیه های بهداشتی توجه داشته باشید: قبل و بعد از آماده سازی مواد غذایی شستن دست ها. اگر دست خود را مجروح شده است. قبل از آماده کردن مواد غذایی با موقعیت برای بستن زخم. غذاهای خوب بپزد. کودک غذا آماده است. غذاهای پخته شده مانند تعمیر و نگهداری مناسب است. مانده غذاها را بلافاصله سرد در یک ظرف در بسته داخل یخچال.نگه داشتن مواد غذایی در دمای اتاق باعث فساد مواد غذایی. غذاهای باقیمانده را قبل از مصرف حرارت دهید. غذاهای خام و پخته را مجزا نگه‌دارید. محل تهیه و پخت غذا را تمیز نگهدارید. غذاها را از دسترس حشرات و جوندگان دور نگه‌دارید. آب پاکیزه مصرف کنید. مواد غذایی پاستوریزه مصرف کنید.  پوره سالاد میوه مناسب برای نوزادان 6 تا 9 ماه است و زمان لازم برای تهیه آن 20 دقیقه است.مواد لازم برای 350 میلی‌لیتر شلیل یا هلو         1 عددسیب بزرگ            1 عددگلابی رسیده         1 عددطالبی کوچک         یک‌چهارم عددروش تهیههلو یا شلیل را نصف کرده، پوست و هسته آن را گرفته و آن را کاملا خرد کنید. در مورد سیب، گلابی و طالبی نیز همین کارها را انجام دهید. میوه‌های خردکرده و 15 میلی‌لیتر – یک قاشق چایخوری - آب را در یک ظرف بریزید. در ظرف را بگذارید و ظرف را روی حرارت بگذارید تا مواد به مدت 10دقیقه با هم بجوشند تا زمانی‌که میوه‌ها کاملا نرم شوند.آن‌گاه میوه‌ها را در کاسه‌دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن کنید تا میوه‌ها پوره شود. قبل از دادن پوره به کودک، دمای آن را کنترل کنید. باقیمانده پوره را در ظرفی دردار ریخته و آن را سریعاً به یخچال منتقل کنید. پوره باید از قبل 24 ساعت مصرف شود.نکته: این پوره را در فریزر نیز می‌توانید نگهداری کنید.