counter create hit
مطالب مرتبط:
فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

برترین ها: در این ویدیو به شما یاد میدهیم که چگونه کاپ کیک های خوشمزه را تزئین کنید.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

ژله رولی به شکل آبنبات برای کوچولو ها

ژله رولی به شکل آبنبات برای کوچولو ها

ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: ژله یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که به شکل های مختلف تهیه میشود. این مدل ژله رولی به شکل آبنبات چوبی، محبوب بچه هاست.مواد لازم: پودر ژله بلوبری: یک بسته پودر ژله قرمزرنگ: یک بسته ...

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه شیرازی

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه شیرازی

  طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی با استفاده از مواد اولیه ای همچون لوبیا چشم بلبلی و شوید که طعم فوق العاده ای به این غذا می بخشد را در ادامه این بخش آسمونی می خوانید.طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه شیرازی ...

خلاصه ای از بازی استقلال پرسپولیس (دربی97)

خلاصه ای از بازی استقلال پرسپولیس (دربی97)

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، بازی استقلال پرسپولیس در چارچوب هفته بیست و پنجم لیگ برت ...

دستور پخت میگو پلو جنوبی

دستور پخت میگو پلو جنوبی

مجله سرآشپز: میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه می‌شود. در این مطلب یک نوع طرز تهیه این غذای لذیذ را آورده ایم.مواد مورد نیاز: برنج (خیس شده): 6 پیمانه میگو (پاک شده): 450 گرم ...

طرز تهیه ی ترشی فلفل هالوپینو

طرز تهیه ی ترشی فلفل هالوپینو

اختصاصی تابناک باتو؛ فلفل هالوپینو، از خانواده‌ی فلفل دلمه‌ای و یکی از فلفل‌های پرطرفدار دنیاست که در بسیاری از محصولات غذایی استفاده می‌شود. منشأ این فلفل به مکزیک برمی‌گردد و میزان تندی آن، با توجه به شرایط پرورش و نگهداری، از متوس ...

پرونده آشپزی؛  هر آنچه درباره قورمه سبزی باید بدانید

پرونده آشپزی؛ هر آنچه درباره قورمه سبزی باید بدانید

قورمه سبزی بوی وطن می دهد، بوی ایران، بوی كوچه پس كوچه های كاهگلی و درشكه و كوچه باغ های قدیمی. از قورمه سبزی صدای تار درویش خان و شعر كلاسیك منظوم به گوش می رسد. یعنی قورمه سبزی تا این حد نوستالژی است؟ ...

بحران چاقی در سراسر جهان: این قدر فست فود نخورید

طی دهه های اخیر، چاقی در جهان به شدت رشد داشته و اصلی ترین دلیل آن نیز تغییر الگوی مصرف مواد غذایی است. طراحی برچسب های هشداردهنده روی مواد غذایی می تواند این روند افسارگسیخته را مهار کند. ...

با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید

با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید

سوفله شکلات تلخ، یک دسر خوشمزه فرانسوی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

نرخ دلار در سال ۹۷ پیش بینی شد

نرخ دلار در سال ۹۷ پیش بینی شد. اگرچه از نظر تقسیم کار سیاستی، سیاستگذاری حوزه ارز در چارچوب وظایف بانک های مرکزی قرار می گیرد، در کشورهایی نظیر ایران تسلط سیاست مالی بر پولی و وابستگی بودجه به درآمدهای نفتی در عمل سیاست های مالی و بودجه را به یک عامل کلیدی د ...

تاس کباب به؛ طرز تهیه تاس کباب به

طعم میوه به ترش و گس است که وقتی پخته می شود بو و طعم بسیار خوبی میگیرد. دستور تهیه تاس کباب به را در بخش آشپزی تاپ ناز مشاهده می کنید. مواد لازم برای تاس کباب به به تازه و زرد:2 عدد گوشت گوسفندی با استخوان و چرب:یک کیلو سیب زمینی ریز:6 تا 8 عدد … ...

کاری دریایی؛ رستوران را به خانه بیاورید!

کاری دریایی؛ رستوران را به خانه بیاورید!

با ماهی و میگو غذایی دریایی درست کنید و از آن لذت ببرید. به جای اینکه به رستوران دریایی بروید و هزینه زیادی پرداخت کنید، رستوران را به خانه بیاورید. ...

طرز تهیه مینی  تارت شکلاتی

طرز تهیه مینی تارت شکلاتی

مینی تارت های شکلاتی، خوشمزه های کوچولویی هستند برای شمایی که به شکلات علاقه دارید. زودتر دست به کار شوید.

ستاره و لاله اسکندری در دورهمی و ماجرای عاشق شدنشان

ستاره و لاله اسکندری در دورهمی و ماجرای عاشق شدنشان

برنامه دورهمی شب 13 فروردین ماه 1396 ساعت 23 روی آنتن شبکه نسیم رفت. مهران مدیری در این برنامه میزبان ستاره و لاله اسکندری دو خواهر هنرمند سینما و تلویزیون بود.     غیبت مهران مدیری و ستاره اسکندری از لاله تاخیر لاله در رسیدن به اس ...

۴۲ عکس رنگی که شاید شما رو به ساختن اسکرپ بوک آشپزی ترغیب کنه

۴۲ عکس رنگی که شاید شما رو به ساختن اسکرپ بوک آشپزی ترغیب کنه

آشپزی یکی از تفریحات رنگی و سرگرم کننده ست. اکثر کسانی که طرفدار آشپزی هستن یک دفتر برای یادداشت طرز تهیه ها دارن. اما تا حالا به ساختن یک اسکرپ بوک آشپزی با نقاشی، عکس و شیوه های خلاقانه فکر کردید؟ پیشنهاد میدی ...

غذای مقوی بچه ها، روش تهیه سالاد تن

سالاد تن یک سالاد کامل و مقوی هست. وجود تن ماهی و سبزیجات تازه در این سالاد آن را تبدیل به غذایی کامل و البته بسیار سالم کرده است.

طرز تهیه چوروس،دونات اسپانیایی

طرز تهیه چوروس،دونات اسپانیایی

چوروس نوعی شیرینی اسپانیایی است، که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

با نان های مغزدار، صبحانه را خاص تر میل کنید

با نان های مغزدار، صبحانه را خاص تر میل کنید

نان، برکت سفره است. به همین دلیل همیشه در کنار آب، سر سفره حاضر است. در ذهن همه مان، نان همان عطر و طعم و شکل سابق را دارد؛ همان سنگک، بربری، تافتون یا لواش همیشگی. نان هایی که وقتی عطر آن در خانه می پیچد، میل به خوردن لقمه ای نان و پنی ...

سالاد خوشمزه و تازه روش برای نگه داشتن آن

سالاد های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن ها

در مجموع "قدرت" از یک غذا یا مواد غذایی که ترکیبی از انواع مختلف سبزیجات همراه و مانند سرکه, سس, نمک, فلفل و ارزیابی است. سالاد معمولا آن را سرد ممکن است شامل یکی دیگر از مواد غذایی مانند تخم مرغ ، پخته شده و لوبیا و گوشت و غیره. پنیر و همچنین آنها را به اضافه کردن به که در این مورد ارزش تغذیه ای بیشتر و استفاده به عنوان غذا نیز میل در آن است. 7 توصیه برای حفظ طراوت و ضخامت کاهو 1) در هنگام خرید. چگونه سالم و جدید را انتخاب کنید. 2) پس از بازگشت به خانه بلافاصله برگ های کاهو را جدا با استفاده از مقدار زیادی از پول بشویید. 3) چند دقیقه‌ای برگ‌ها را در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان خارج شود سپس با دستمال خشک‌کن کاملا آنها را خشک کنید. مجددا برگ‌ها را در پارچه دیگری بپیچید و در کیسه بدون منفذ بگذارید. 4) برای اطمینان از جذب رطوبت باقی‌مانده می‌توانید یک تکه نان خشک نیز در کیسه بگذارید. 5) کیسه را در قسمت جامیوه‌ای یخچال قرار دهید. 6) برای حفظ شادابی برگ‌های کاهو حتی تا یک هفته، پس از شستشوی کامل، برگ‌ها را در ظرفی از آب و کمی سرکه سفید بگذارید و بدون آبکشی، آنها را خشک کرده و مطابق نکات ذکرشده در یخچال نگهداری کنید. 7) می‌توانید پس از خرید کاهو و جدا کردن برگ‌ها، آنها را در کیسه پلاستیکی بگذارید و کیسه را مانند بادکنک باد کنید. در آن را گره بزنید و به مدت طولانی در جامیوه‌ای یخچال نگه دارید. ارزش غذایی سالاد سبزیجات مهم‌ترین ترکیبات سالادها هستند که فیبرهای موجود در آنها به عملکرد مطلوب سیستم گوارشی کمک می‌کند. اسیدفولیک یا ویتامین B9 موجود در برگ‌های سبز نقش مهمی در حفظ سلامت قلب و عروق، پیشگیری از افسردگی و مقابله با اختلالات حافظه دارد. این ویتامین همچنین برای خانم‌هایی که قصد بارداری دارند بسیار ضروری است زیرا مانع بروز ناهنجاری‌های سیستم عصبی جنین می‌شود. علاوه بر این، سبزیجات منابع غنی ویتامین‌ها، کلسیم، آهن و دیگر ریزمغذی‌های مفید هستند که کنار مقدار فراوان آب به حفظ شادابی و سلامت بدن کمک خواهند کرد. همچنین مصرف روغن‌های سالم همراه سالاد در تامین امگا 3 بدن موثر خواهد بود. البته میزان پروتئین و چربی‌های دریافتی از طریق خوردن سالاد با توجه به افزودن گوشت، تخم‌مرغ، پنیر، حبوبات و... متغیرخواهد بود. برای تازه نگه داشتن سالاد چه کار کنیم؟ اگر قصد دارید سالاد آماده را چند ساعت در یخچال نگه دارید و همچنان از طراوت سبزیجات آن لذت ببرید، یک نکته مهم را باید رعایت کنید؛ کاهش رطوبت. حتما این پرسش برایتان پیش می‌آید که قبل از خرد کردن سبزیجات به خوبی آب اضافی را گرفته‌اید؟ اما باید بدانید سبزیجات، خوراکی‌هایی هستند که مقدار زیادی آب دارند و حتی اگر پس از شستشو نیز کاملا خشک شوند، باز هم زمانی که خرد شوند رطوبت خواهند داشت. بهترین ترفند برای رفع این مشکل استفاده از دستمال کاغذی است. پس از اینکه سالاد را در ظرف مورد نظر ریختید، دستمال کاغذی روی مواد بگذارید. اگر ظرف بزرگ است از 2 یا 3 دستمال استفاده کنید و بهتر است دستمال‌ها را تا کنید تا بلافاصله خیس نشوند. نکته ظریف دیگر اینکه علاوه بر رطوبت، هوا نیز می‌تواند شادابی سبزیجات را از بین ببرد. برای مقابله با آن، پس از گذاشتن دستمال کاغذی، اگر ظرف سالاد دردار است،در آن را ببندید. در غیر این صورت یک کیسه فریزر را روی ظرف بکشید تا سالادتان در معرض هوا نباشد. برای سالاد میوه هم اگر قصد دارید پیش از مصرف آنها را تکه و آماده کنید، برای اینکه رنگ میوه‌ها به‌خصوص سیب و گلابی تغییر نکند همه را در ظرفی پلاستیکی بچینید و روی آنها آب سرد بریزید. قبل از مصرف میوه‌ها را در آبکش بگذارید تا کاملا آب اضافی خارج شود. استفاده از ظروف دربسته برای نگهداری این سالادها در یخچال هم ایده خوبی است. سالاد گوشت مواد لازم: فیله گوشت گوساله: 250 گرمروغن زیتون: 3 قاشق سوپ‌خوریچغندر قرمز خردشده: 2 عددعدس پخته: 1 و 3/1 پیمانهآبلیمو: 2/1 قاشق سوپ‌خورینعناع تازه خردشده: 8 برگپنیر فتا: 120 گرمنمک و فلفل: به مقدار دلخواهکاهو: به مقدار دلخواه طرز تهیه فر را با دمای 190 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و گوشت آغشته به نمک و فلفل را با شعله نسبتا بالا حدود 7-6 دقیقه حرارت دهید تا هر دو طرف گوشت کمی طلایی شود. سپس گوشت را از ماهیتابه بردارید و 12 دقیقه در فر بگذارید. در همین ماهیتابه تکه‌های چغندر را 10 دقیقه حرارت دهید و اگر لازم است کمی روغن بریزید. سپس به آن کمی نمک و آب اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا چغندرها پخته و نرم شوند. در این فاصله، درون ظرف دیگری عدس، آبلیمو، 2 قاشق روغن زیتون و نعناع را مخلوط کنید. فیله گوشت را از فر بیرون آورید و پس از اینکه کمی خنک شد، برش بزنید. گوشت و سبزیجات را به دلخواه در بشقاب بچینید و پنیر را روی آنها بپاشید. سالاد کینوآ با سبزیجات مواد لازم   کینوآ پخته: 4 لیوانخیار ریز خردشده: 1 عددپیازچه خردشده: 3 شاخهبلوبری یا زغال‌اخته خشک: 1 فنجانبادام بوداده: 1 لیوانگشنیز خردشده: 1 لیوانکدو مسما: نصف یک عددروغن زیتون یا روغن هسته انگور: به مقدار دلخواهخردل، پاپریکا، دارچین و سرکه سیب: به مقدار دلخواهنمک و فلفل: به مقدار دلخواه طرز تهیه دارچین، پاپریکا و خردل را روی کدوی نیم‌شده بپاشید و در فر با دمای 190 درجه سانتی‌گراد حدود 30دقیقه بگذارید. پس از اینکه آن را از فر بیرون آوردید، بگذارید خنک شود و سپس برش بزنید. همه مواد را در ظرفی مخلوط و روغن، سرکه سیب، نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید. به این ترتیب سالادتان آماده خواهد بود. سالاد دریایی مواد لازم: گندم سیاه: 1 لیوانعصاره مرغ یا سبزیجات: 2 لیوانروغن کانولا: 1 قاشق مرباخوریمیگو یا ماهی: 450 گرمخیار حلقه‌شده: 1 عددنخود: 225 گرمرازیانه تازه خردشده: 1 بوتهترب ریز خردشده: 120 گرم مواد لازم برای سس سالاد: روغن زیتون: 1 قاشق سوپ‌خوریسرکه سفید: 1 قاشق سوپ‌خوریخردل: 1 قاشق چای‌خوریسبزی معطر: 2 قاشق سوپ‌خورینمک و فلفل: به مقدار دلخواه طرز تهیه: عصاره مرغ یا سبزیجات را به جوش بیاورید. یک قاشق چای‌خوری روغن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد. سپس گندم سیاه را در آب بریزید تا با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت پخته شود. در این فاصله گاهی گندم‌ها را هم بزنید. میگو یا ماهی را با مقدار خیلی کمی روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا پخته شود. مواد اولیه سس را در ظرف دیگر کاملا با هم مخلوط کنید. سپس در ظرف مورد نظر ماهی یا میگو، گندم و دیگر سبزیجات را مخلوط کنید و سس را به آن بیفزایید. سالاد سزار؛ مکزیک این سالاد در واقع بومی مکزیک است، نه ایالات متحده. کاهو رومی، پنیر پارمیزان، نان تست سوخاری و تخم‌مرغ آبپز اجزای اصلی این سالاد هستند که با چاشنی‌های مختلف مانند آبلیمو، روغن زیتون و... مزه‌دار می‌شود. سالاد کلم؛ آمریکای شمالی پیش‌غذای بسیار موردعلاقه نه‌تنها در زادگاه خود، بلکه در دیگر کشورهاست. کلم، هویج و پیاز همراه سس مایونز کمی شیرین، ترکیبات اصلی این سالاد است و معمولا همراه ‌هات‌داگ یا همبرگر سرو می‌شود. سالاد سیب‌زمینی؛ آلمان یکی از دستورهای سنتی و البته بسیار ساده آشپزی آلمانی سالاد سیب‌زمینی است که البته سیب‌زمینی پخته، خردل و سرکه اجزای اصلی آن را تشکیل می‌دهند. پانزانلا؛ ایتالیا نخستین بار در قرن شانزدهم میلادی این سالاد در فلورانس تهیه شد که مهم‌ترین مزیت آن، مقرون به‌صرفه بودن است. همه مواد اولیه این سالاد ارزان و در دسترس هستند؛ نان تست‌شده، گوجه‌فرنگی، پیاز و خیار. سالاد کالیفرنیا؛ ایالات متحده این سالاد ترکیبی از شوری، شیرینی و تردی است. مواد اولیه آن شامل سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی، تکه‌های ماهی آزاد، میگو و میوه‌هایی مانند گریپ فروت، آووکادو یا آناناس می‌شود. سالاد کاپرزه؛ ایتالی سالاد گوجه‌فرنگی همراه پنیر موتزارلا، روغن زیتون و ریحان یکی از پرطرفدارترین انواع سالاد در این کشور است که تهیه آن هیچ زحمتی ندارد. سالاد فاتوش؛ لبنان کاهو، پیاز و گوجه‌فرنگی ترکیبات اصلی این سالاد را تشکیل می‌دهند. ویژگی این سالاد به دلیل وجود سماق به جای سرکه به‌عنوان چاشنی در آن است. سالاد یونانی بی‌شک یکی از پرمصرف‌ترین سالادها در دنیا، سالاد یونانی است که از پنیر فتا، گوجه‌فرنگی، زیتون، فلفل، مرزنگوش و... تهیه می‌شود. سالاد پاریسی این سالاد فرانسوی واقعا ساختار این کشور را دارد. پنیر سوئیسی، ژامبون، کاهو، تخم‌مرغ آبپز و قارچ همراه با سس خردل ترکیبات اصلی این سالاد هستند. سالاد گوجه‌فرنگی؛ مراکش این سالاد، پایه سالادهای آفریقایی است که به آن خیار، پیاز و جعفری اضافه می‌شود و سس آن نیز ترکیبی از پاپریکا، زیره و آبلیمو است. سالاد مکزیکی این سالاد رنگارنگ، بومی آمریکای لاتین است که از لوبیا سیاه، آووکادو، ذرت و گوجه‌فرنگی تشکیل شده و سس آن نیز معمولا شامل لیموترش، ماست و گشنیز می‌شود. سالاد تاکو؛ تگزاس این سالاد خوشمزه ترکیبی از گوشت گوساله چرخ‌شده، گوجه‌فرنگی، پنیر چدار، سس سالسا و سس گوآکاموله (نوعی سس با پایه آووکادو) است که مقدار زیادی کاهو دارد. البته به جای گوشت می‌توان برنج یا لوبیا نیز به آن اضافه کرد. سالاد ماکارونی؛‌ هاوایی آنچه در وهله اول یک غذای ایده‌آل برای بچه‌ها به نظر می‌رسد، سالاد ویژه جزیره‌ هاوایی است. در تهیه این سالاد، ماکارونی‌های فرمی به سس خامه‌ای و کمی شیرین آغشته شده و در صورت تمایل سبزیجاتی مانند پیاز، هویج یا فلفل دلمه‌ای نیز به آنها اضافه می‌شود. به خاطر داشته باشید خوشمزگی این سالاد به سرد بودن آن است. سالاد الویه؛ روسیه این سالاد خوشمزه نخستین بار در سال 1860 میلادی توسط لوسین اولیویه، سرآشپز بلژیکی- فرانسوی رستورانی معروف در روسیه تهیه و پس از آن پای ثابت منوی رستوران‌های روسیه، اکراین و ایران شد. تقریبا می‌توان از همه مواد غذایی موجود در یخچال برای تهیه این سالاد استفاده کرد؛ مرغ، خیارشور، سیب‌زمینی، هویج، تخم‌مرغ، کالباس، نخود‌فرنگی و... که همگی به سس مایونز آغشته می‌شوند.