counter create hit

مطالب مرتبط:
کباب - کباب دنده گوسفند

کباب - کباب دنده گوسفند

کباب - کباب دنده گوسفند - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه فیله ماهی سوخاری

طرز تهیه فیله ماهی سوخاری

طرز تهیه فیله ماهی سوخاری -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه ...

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: تزیین پلو ...

سوپ ژاپنی شاه میگو و اسفناج

سوپ ژاپنی شاه میگو و اسفناج

سوپ ژاپنی شاه میگو و اسفناج - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی سوپ ...

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه ...

جوجه کباب آلاباما ( امریکایی ) Alabama Barbecue Chicken

جوجه کباب آلاباما ( امریکایی ) Alabama Barbecue Chicken

جوجه کباب آلاباما ( امریکایی ) Alabama Barbecue Chicken -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

مرغ اسپایسی - طرز تهیه مرغ اسپایسی در منزل

مرغ اسپایسی - طرز تهیه مرغ اسپایسی در منزل

مرغ اسپایسی - طرز تهیه مرغ اسپایسی در منزل - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

خواص ازگیل زرد در بارداری + خواص ازگیل جنگلی برای جنین

خواص ازگیل زرد در بارداری + خواص ازگیل جنگلی برای جنین

خواص ازگیل زرد در بارداری + خواص ازگیل جنگلی برای جنین خواص ازگیل برای خانم باردار خواص ازگیل ب ...

طرز تهیه ترافل برای تزیین میز تولد مرحله به مرحله

طرز تهیه ترافل برای تزیین میز تولد مرحله به مرحله

این روزها تزیین میز تولد چه برای بچه ها و چه برای بزرگ ترها خیلی باب شده اما در صورتی که قرار باشه همه تزیینات ائم از کیک و شیرینی و ... رو بخریم هزینه ی زیادی باید پرداخت کنیم، در صورتی که خودمون میتونیم توی خونه با صرف کمی حوصله و سلیقه خیلی ...

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

مجله زندگی ایده آل: در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نان سنگك هم علاوه بر خوشمزگی، سبوس‌دار است و رژیمی است. در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم. ...

آشپزی رنگی – املت پیاز جعفری

آشپزی رنگی – املت پیاز جعفری

همه ی ما وقتی اسم گوجه و تخم مرغ رو کنار هم می شنویم یاد املت میوفتیم، کسی هست که ندونه گوجه و تخم مرغ چقدر برامون خاصیت داره و میتونه تو یه لقمه کلی مواد مغذی به بدنمون برسونه؟ ب ...

طرز تهیه کاپ کیک «ردولوتِ عاشقانه»

طرز تهیه کاپ کیک «ردولوتِ عاشقانه»

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: ردولوت یا کیک قرمز مخملی یکی از هیجان انگیزترین کیک هایی است که می‌تواند در میهمانی ها و جشن ها استفاده شود.مواد مورد نیاز آرد (الک شده): 2.5 پیمانه روغن مایع: سه چهارم پیمانه شکر: 1.5 پیمانه ...

سوبیا، دسر لذیذ مکزیکی

سوبیا، دسر لذیذ مکزیکی

امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک دسر مکزیکی آشنا کنیم. در این دسر، از آرد برنج استفاده می‌شود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این دسر مکزیکی، با ما همراه باشید.  اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک د ...

طرز تهیه آش شله مشهدی

طرز تهیه آش شله مشهدی

شله مشهدی که در مشهد فقط با نام شُله شناخته می‌شود، غذایی از خانواده آش‌ها است. مواد اصلی این غذا گوشت، حبوبات و ادویهٔ فراوان است که می‌توان برای خوشمزه و مقوی‌تر شدن این غذا، مقداری مغز قلم گاو به آن اضافه کرد. آسمونی در این بخش طرز تهیه آ ...

دستور غذا بهترین غذای اصیل کرمان

دستور پخت بزقورمه یک غذای اصیل کرمانی

بز کباب یکی از غذاهای سنتی آنها در استان کرمان در نظر گرفته شده با توجه به حضور نخود فرنگی و گوشت بسیار مغذی و حاوی پروتئین است. مردم کرمان این غذای سنتی با برنج و با نان سرو کنید. اگر شما به دنبال یک سوپ سنتی بسیار متفاوت آنها است. بز قورمه در تلاش است که با توجه به بسیاری از عطر و طعم فوقالعاده است.نوع غذا: سوپغذا: ناهار شامزمان پخت و پز : زمان آماده سازی مواد: مواد تشکیل دهنده بز قورمه حق برای ۶ تا ۸ نفرنخود : یک پیمانهپیاز : یک کیلوگرمسیر : یک بوتهگوشت بدون استخوان : ۵۰۰ گرمکشک : به میزان لازمنمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازمزعفران دم کرده : یک قاشق سوپخورینعنا داغ : به میزان لازمگردو خرد شده : به میزان لازمآب : ۲ پیمانهطرز تهیه۱٫ پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.۲٫ گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.۳٫ نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.۴٫ نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.۵٫ کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.۶٫ نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.وبسایت چاشنیک