counter create hit

مطالب مرتبط:

طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا , دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پهن کنید. نوشته طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

برترین ها: در این ویدیو به شما یاد میدهیم که چگونه کاپ کیک های خوشمزه را تزئین کنید.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

وب‌سایت ستاره: قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیش‌غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیاست. قارچ سوخاری، سیب‌زمینی سوخاری، سیب زمینی سرخ‌کرده و پیاز سوخاری انواع ساید‌دیش (دورچین) پیش‌غذاهای محبوبی هستند که همراه با فست‌فودهایی مثل انواع پیتزا و همبرگر مصرف می‌شوند.   طرز تهیه قارچ ...

آشپزی رنگی – شکلات توپی کره بادوم زمینی

آشپزی رنگی – شکلات توپی کره بادوم زمینی

شماهم از دوست داران کره ی بادام زمینی هستین؟ پس خوشحال باشین چون قراره امروز شکلات توپی کره بادوم زمینی درست کنیم. با اینکه این کره مثل کره های دیگه چرب هست اما چربی مفید هست و حتی به کاهش کلسترول هم کمک میکنه، مقدار کمی ازش میتونه چلوی گرسنگی رو بگیره در ع ...

مضرات مصرف نوشابه در کنار خوردن فست فود!

یکی از مطالعات اخیر نشان می دهد که مصرف نوشیدنی های شیرین در کنار برگر یا مرغ سوخاری واقعا می تواند بدن را در شرایط افزایش وزن شدیدتر قرار بدهد. نوشته مضرات مصرف نوشابه در کنار خوردن فست فود! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

سالاد های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن ها

سالاد های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن ها

در کل، «سالاد» غذا یا پیش‌غذایی است که از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی‌هایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل و... سرو می‌شود. سالادها معمولا سرد هستند و ممکن است مواد غذایی دیگری مانند تخم‌مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آنها اضافه شود که در ...

طرز تهیه خورش ترشه کباب

همنطور که می دانید شهرهای شمالی منبع لذیذترین غذهای ایرانی هستند. خورش تورشه کباب یکی از بهترین غذاهای ایرانی است که مخصوص شمال ایران است. آسمونی در این بخش طرز تهیه خورش تورشه کباب را منتشر می کند. طرز تهیه خورش تورشه کباب مواد لازم برای تهیه خورش تورشه کباب مرغ ...

طرز تهیه کوفته سبزی

کوفته سبزی غذای سنتی شیرازی ها می باشد و در طرز تهیه کوفته سبزی از برنج نیم دانه و نخود ریز و گوشت چرخ کرده و سبزی های مخصوص کوفته ( شوید و تره و ریحان و ترخون و جعفری ) استفاده می شود که سبزی های معطر طعم خوشایندی را به کوفته سبزی می … مطلب طرز ...

با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید

با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید

سوفله شکلات تلخ، یک دسر خوشمزه فرانسوی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

شیرینی مربایی با طعم زردآلو

اگر شما هم از طرفداران شیرینی های مربایی هستید، امروز برای شما روش تهیه ی شیرینی مربایی با طعم زردآلو را قرار داده ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه ی این شیرینی خوشمزه، با ما همراه باشید. ...

آشپزی رنگی – کمپوت سیب

آشپزی رنگی – کمپوت سیب

سیب یکی از اون میوه های همه چی تمومه. خوش عطر،خوش طعم و مقوی. حالا امروز میخوایم از این میوه ی خیلی مفید به شکل دیگه ای استفاده کنیم و یک کمپوت خانگی بدون مواد نگهدارنده درست کنیم. یکی از خوبی های کمپوت سیب اینه که به نسبت میوه های دیگه زمان پخت کمتری د ...

از روغن مانده استفاده نکنید

روغنی که در غذایتان استفاده می کنید، شامل روغن نباتی، روغن زیتون، گردو و یا کره نباید مانده باشند زیرا اجازه نمی دهد طعم خوب مواد غذایی دیگر از آن ها خارج شود. ...

کاری دریایی؛ رستوران را به خانه بیاورید!

کاری دریایی؛ رستوران را به خانه بیاورید!

با ماهی و میگو غذایی دریایی درست کنید و از آن لذت ببرید. به جای اینکه به رستوران دریایی بروید و هزینه زیادی پرداخت کنید، رستوران را به خانه بیاورید. ...

طرز تهیه سالاد ذرت با لبو

سالا خوشمزه لبو با ذرت را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.  مواد لازم برای سالاد ذرت با لبو ذرت پخته یا کنسرو ذرت  یک و نیم پیمانه جعفری خرد شده  3 پیمانه پیازچه خرد شده (ساقه سفید)  یک دوم پیمانه لبو پخته یا ترشی لبو  1 پیمانه فلفل سیاه  یک دوم قاشق چایخور ...

طرز تهیه رول یوفکا

در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه رول یوفکا را برای شما عزیزان آماده کرده ایم، با خمیر یوفکا لقمه هایی به این خوشمزگی درست کنید و از زندگی لذت ببرید. با ما همراه باشید. ...

خوراک ازون برون با سیرپلو

خوراک ازون برون با سیرپلو

دستوری از مجله هنر آشپزی 160 سرو در ظروف چینی زرین ایران (دیس پیتزا روندو) طرز تهیه خوراک ازون برون با سیرپلو : کف قابلمه ای مناسب را چرب کرده و به طور فشرده با اسلایس های پیاز پوشش ...

طرز تهیه دو نوع سالاد هویج خوشمزه

معمولا هویج پای اصلی سالاد محسوب نمی شود و فقط به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میشود، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلی ترین عضو این پبش غذا است. نوشته طرز تهیه دو نوع سالاد هویج خوشمزه اولین بار در آشپزی و شیرینی. پدیدار شد. ...

۴۲ عکس رنگی که شاید شما رو به ساختن اسکرپ بوک آشپزی ترغیب کنه

۴۲ عکس رنگی که شاید شما رو به ساختن اسکرپ بوک آشپزی ترغیب کنه

آشپزی یکی از تفریحات رنگی و سرگرم کننده ست. اکثر کسانی که طرفدار آشپزی هستن یک دفتر برای یادداشت طرز تهیه ها دارن. اما تا حالا به ساختن یک اسکرپ بوک آشپزی با نقاشی، عکس و شیوه های خلاقانه فکر کردید؟ پیشنهاد میدی ...

۴ نوع از حمص خوشمزه برای گیاهخواران

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

ماهانه جدول: حمص (Homs) یا نخود - ارده تغذیه مدیترانه ای - زبان عربی در خاورمیانه بسیار محبوب است در رستوران ها به عنوان پیش غذا. این غذا به دلیل وجود یک نخود حاوی مقدار زیادی آهن و ویتامین C و پروتئین است. همچنین فراوانی از فیبر برای دستگاه گوارش بدن مفید است. این غذا بدون گوشت, انتخاب خوبی برای گیاه خواران است. مقدار برنج: 4 تا 6 نفرمواد لازم: نخود فرنگی (پخته شده): 2 فنجان ارده: جام سیر (خرد شده): 3 حبه آب لیمو سنگ: نیمی از تعداد روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری زیره سبز (پودر): قاشق چای خوری فایل: قاشق چای خوری آب: به مقدار لازم   طرز تهیه: 1. نخودها را یک روز قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورند و روز بعد آنها را بپزید تا نرم شوند.     2. نخود پخته را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. نیمی از روغن زیتون، ارده، سیر ریز خرد شده، زیره و نمک را اضافه و مخلوط کنید.     3. مقداری آب اضافه و مخلوط کنید. در صورتی که حمص سفت و غلیظ تری می خواهید، آب کمتری اضافه کنید. (میزان آب بستگی به ذائقه تان دارد.)     4. حمص را در ظرف سرو بکشید و روغن زیتون باقیمانده را روی آن بریزید.       حمص فلفل قرمز و سیرمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب فلفل قرمز: 2 عدد برگ رزماری: یک عدد سیر: یک بُته شکر: به مقدار لازم   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.   2. با چنگال حفره هایی روی فلفل های قرمز ایجاد کنید و روغن زیتون روی آنها بریزید. آنها را در فویل آلومینیومی بپیچید.   3. قسمت بالای بته سیر را برش دهید و روغن زیتون روی آن بریزید و در فویل آلومینیومی بپیچید.   4. آنها را حدود 10 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 الی 220 درجه سانتیگراد (400 الی 450 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نرم شوند. سیر را پوست کنده و به همراه فلفل قرمز کباب شده در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره در آورید و با حمص به خوبی مخلوط کنید.   حمص چغندرمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب چغندر درشت (پخته): 2 عدد آب لبو: به مقدار لازم برگ جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.   2. چغندر پخته و رنده یا له شده و آب چغندر را به آن اضافه و مخلوط کنید.   3. روی حمص را با برگ جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.   حمص ژامبون و دانه کاجمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب کره: 200 گرم ژامبون: 100 گرم فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری دانه کاج: 2 قاشق سوپ خوری   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطبق دستور آموزش داده شده در ابتدای مطلب به اندازه 4 الی 6 نفر آماده کنید و کنار بگذارید.   2. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و ژامبون درشت خرد شده را در آن تفت دهید و پودر فلفل قرمز به آن اضافه کنید.   3. این مخلوط را روی حمص پخش کنید. دانه های کاج را نیز در تابه تفت دهید و سپس روی حمص بریزید و سرو کنید.